Blog

Blog

A WHC mesterséges intelligenciával segíti a külföldi munkavállalók magyarországi beilleszkedését és mindennapi életüket 2022.11.24. - 15:26 A WHC mesterséges intelligenciával segíti a külföldi munkavállalók magyarországi beilleszkedését és mindennapi életüket A hiányszakmákban továbbra is szükség van külföldi munkavállalókra a termelési szint fenntartásához és ezzel a magyar munkahelyek megőrzéséhez. Ennek megfelelően egyre több hazai cég foglalkoztat távoli országokból (jellemzően Ázsiából) érkező kollégákat – hiszen erre a magyar jogszabályok könnyített feltételek mellett lehetőséget biztosítanak. Ráadásul ebben a legújabb technológiák is egyre nagyobb segítséget jelentenek: a WHC Csoport mesterséges intelligencián alapuló chatbot megoldást alkalmaz annak érdekében, hogy megkönnyítse a külföldi munkatársakkal folytatott kommunikációt, beilleszkedésüket és mindennapi életüket.
Stratégiai partnerséget kötött a WHC Csoport és a 3rdGEN – ellenállóbbá tennék a cégeket a nehezebb gazdasági körülmények között 2022.10.19. - 13:25 Stratégiai partnerséget kötött a WHC Csoport és a 3rdGEN – ellenállóbbá tennék a cégeket a nehezebb gazdasági körülmények között A vállalatoknak nemcsak a száguldó inflációval és az elszálló rezsiszámlákkal kell megküzdeniük a romló gazdasági környezetben, hanem munkavállalóikra is a korábbiaknál több figyelmet kell fordítaniuk. Egy nemzetközi kutatás szerint a dolgozók harmada legfőbb munkahelyen kívüli stresszforrásként a megélhetési válságot jelölte meg. Az előttünk álló nehezebb időszakból azok a cégek kerülhetnek ki győztesen, amelyek időtálló üzleti stratégiával, kellően erős szervezeti kultúrával rendelkeznek és képesek megtartani kulcs-munkavállalóikat. Magyarország egyik vezető munkaerő-szolgáltatója, a WHC Csoport éppen ezért stratégiai partnerséget kötött a 3rdGEN vállalati tanácsadó céggel, hogy közös erővel támogassák a hazai cégeket.
WHC Csoport: egyelőre nem érezhető visszaesés a munkaerő-kölcsönzés terén 2022.10.13. - 11:27 WHC Csoport: egyelőre nem érezhető visszaesés a munkaerő-kölcsönzés terén Friss hírek szerint már a kormány legmagasabb szintjén is meredeken növekvő munkanélküliséggel számolnak a következő időszakban, ennek azonban még semmi jele a munkaerőpiacon. Nem csak a legfrissebb KSH statisztikák szerint van csúcson a foglalkoztatás, hanem az egyik legnagyobb hazai munkaerő-kölcsönző vállalat, a magyar tulajdonú WHC Csoport tapasztalatai is ezt mutatják. A piaci igények azt jelzik, hogy mind a magasan képzett, mind a középfokú szakképzettséggel rendelkező munkavállalókból, mind a szakképzettség nélküli munkaerőből továbbra is hiány van egyelőre.
aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021